FacebookTwitterGoogle+Youtube


Lidmaatschap opzeggen
Indien je - om wat voor reden dan ook - besluit je lidmaatschap te op te zeggen, dan kan dit bij de ledenadministrateur. Er geldt een maand opzegtermijn. Afmelden kan alleen schriftelijk en bij voorkeur via e-mail. Het bestuur van Kampenion wil graag de reden van afmelden weten. Zou je deze bij je afmelding willen vermelden? Een afmelding per e-mail wordt altijd met een ontvangstbewijs bevestigd. Heb je geen bevestiging gehad, dan is je e-mail niet aangekomen.

Wijziging(en) doorgeven
Verhuisberichten, e-mailwijzigingen, telefoonnummerwijzigingen etc. kunnen ook naar onderstaand (e-mail)adres worden gestuurd, evenals alle andere wijzigingen, zoals omzetting van lidmaatschap naar donateurschap. Mutaties per e-mail worden altijd met een ontvangstbewijs bevestigd. Heb je geen bevestiging gehad, dan is je e-mail niet aangekomen.

Afmelden voor competitie
Afmelding voor de competitie is geen afmelding als lid van Kampenion. Dat kan alleen bij de ledenadministrateur.
Afmelding voor de competitie kan niet bij de ledenadministrateur, maar dient bij de wedstrijdsecretaris gedaan te worden.
Afmelding als lid betekent automatisch afmelding voor de competitie.


Alle e-mail voor de ledenadministratie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..