Voor basisscholierentskampenion

Twee tot drie keer per jaar organiseert Kampenion Table Stars lessen voor basisscholieren. Zit jij op de basisschool en wil je op een leuke manier kennis maken met tafeltennis, dan is Table Stars echt iets voor jou! Table Stars bestaat uit drie lessen die na schooltijd worden gegeven.

 
Wat Table Stars zo leuk maakt, is dat je leert tafeltennissen met behulp van heel veel verschillende leuke tafeltennisoefeningen en -spelletjes. Bij tafeltennis denk je al snel aan overspelen, maar het is het ook heel belangrijk dat je leert mikken en dat je gevoel met het balletje krijgt door bijvoorbeeld hoog te houden. Ook bewegen is bij tafeltennis erg belangrijk, want tafeltennis is een hele snelle sport.
 
Bij Table Stars kun je ook een Table Stars diploma verdienen! En op deze diploma's kun je in totaal vier sterren behalen. Bij de Table Stars lessen kun je er drie verdienen; iedere les één. De vierde ster is de '@the club ster' en kun je verdienen als je lid wordt van Kampenion.

parentsVoor ouders en andere geïnteresseerden
Table Stars is een kennismakingsprogramma tafeltennis voor kinderen op de basisschool. Centraal staat het verbeteren van de oog-hand coördinatie en de fijne motoriek. Door leuke oefeningen leren kinderen spelenderwijs belangrijke vaardigheden die ertoe leiden dat ze beter een slagbeweging kunnen maken, zich beter kunnen concentreren, en een verbeterde fijne motoriek ontwikkelen op jonge leeftijd.
 
Plezier, uitdaging en beleving staan voorop in deze programma's. De experts van de Nederlandse Tafeltennisbond hebben oefeningen ontwikkeld die perfect aansluiten bij de beleving en mogelijkheden van het kind. Daardoor leren de kinderen heel veel en behouden ze het plezier in soms motorisch uitdagende opdrachten.
 
Table Stars is geschikt voor alle leeftijden van de basisschool. Het is mogelijk om groep 1 t/m 8 van Table Stars lessen te voorzien. De primaire doelgroep zijn schoolgaande kinderen uit groep 3/4 en groep 5/6. Voor hen zijn de oefeningen leuk, uitdagend, leerzaam en goed voor verbetering van hun fijne motoriek en oog- hand coördinatie.
 
Vanaf 2014 worden er bij Kampenion worden twee- tot driemaal per jaar een reeks Table Star lessen georganiseerd voor basisscholieren in Kampen. Bij de Table Stars lessen zijn er altijd meerdere begeleiders aanwezig, waaronder minimaal één tafeltennistrainer van Kampenion.